Gyárlátogatás

Állatorvostudományi Egyetem ELKH Redox Biológiai Kutatólaboratórium

6/15
A látogatás során megismerhetitek egy redox laboratórium működését, továbbá érdekes információkkal gazdagodhattok. Ráadásul a Kutatóközpontnál lehet Phd munkát is végezni, tehát akár a jövőre gondolva is érdemes lehet megnézni.

Helyszín: 1078 Budapest, István st 2.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.BOSCH

22/24
A gyárlátogatás során körbevezetünk Titeket a 2022. szeptemberében átadott 90.000 nm területű Bosch Budapest Innovációs Kampuszon, amely 1800 újgenerációs munkahelynek ad otthont. Egy 14 ezer négyzetméternyi műszeres kutató- és tesztlabor, egy különleges 10 ezer négyzetméternyi kültéri járműverifikációs terület és egy csúcstechnológiás óriás tesztcsarnok is megtalálható a komplexumban, melyek a vállalatnál zajló szerteágazó technológiai fejlesztéseket szolgálják. Betekintés nyerhettek egy olyan, úgynevezett anyagkarakterizáló laborba, amelynek műszerparkja lehetőséget ad számunkra az autóiparban használt műanyagok széleskörű fizikai és kémiai jellemzésére, olyan méréstechnikák segítségével, mint a termikus és termomechanikus analízis vagy a reológia. Gyertek el és vegyetek részt az izgalmas szakmai programon!

Helyszín: 1103 Budapest, Robert Bosch utca 14.
Időpont: szeptember 27 9:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Cyclolab Kft.

6/14
A CycloLab Kft. elsősorban a ciklodextrinek alkalmazásának kutatásával foglalkozik a gyógyszer- és élelmiszeripar, csomagolóanyagok, környezetvédelmi technológiák, valamint az analitika és elválasztástechnika területén.

Helyszín: 1097 Budapest, Illatos út 7.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Dreher Sörgyárak Zrt.

14/14
A Dreher Sörgyárak története évszázadokra nyúlik vissza. A Dreher nem csak forgalmazó, de sörgyártó vállalat is, amely kiváló helyi alapanyagokkal dolgozik. 1854-es alapítása óta, hagyományainak és nemzetközi hátterének köszönhetően vált napjainkra Magyarország egyik vezető sörgyártó vállalatává.

Helyszín: 1106 Budapest Jászberényi út 7-11.
Időpont: szeptember 27. 9:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.EGIS Gyógyszergyár Zrt.

31/39
A résztvevők megtekinthetik az EGIS Tudományos és Technológiai Központot, ahol különböző képernyőkön, játékokon keresztül ismerhetik meg a terület iránt érdeklődők a gyógyszeripart. Az interaktív látogatás során bemutatásra kerül a gyógyszergyártás teljes spektruma, a kutatásfejlesztéstől, a hatóanyaggyártáson át egészen a nemzetközi kereskedelemig.

Helyszín: 1106 Budapest, Keresztúri út 11.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Figyelem! A látogatás csak akkor indul, ha legalább 20 fő jelentkezik.

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Észak-pesti Szennyvíztisztító Telep

12/29
A látogatóknak lehetősége nyílik meghallgatni egy érdekes előadást, majd ezt követően részt vehetnek egy telepi körbevezetésen is. Érdekesség, hogy a telep átlagosan 130 ezer m3 szennyvizet tisztít meg egy nap.

Helyszín: 1044 Budapest, Tímár utca 1.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Fermentia Microbiological Ltd.

5/9
A Fermentia Fermentációs Kísérleti Üzeme 10, 100 és 1000 literes fermentorai ideálisak különböző aerob technológiák fejlesztésére, léptéknövelésére. Az üzemhez tartozik egy megfelelően kialakított feldolgozó üzem is. A cég elkötelezett a magas minőségű szolgáltatások és a környezettudatos tevékenységek mellett.

Helyszín: 1045 Budapest, Berlini út 47-49
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Furukawa Electric Technológiai Intézet Kft.

6/14
A látogatók részt vehetnek Dr. Höltzl Tibor Nano anyagtudományi csoportvezető és doktorandusz csapatának laborbemutatásán, illetve előadásán. Ezt követően az érdeklődők frissítő italok, illetve kávé mellett beszélgethetnek szabadon a cég kollégáival.

Helyszín: Budapest XIV. kerület Késmárk utca 28/A.
Dátum: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Horizont Brewing (Kézműves Sörfőzde)

14/14
A Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek.

Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi út 47.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Izotóp Intézet Kft.

14/14
Az Országos Atomenergia Bizottság által 1959-ben alapított, később a Magyar Tudományos Akadémiához került Izotóp Intézet 1964-ben kezdett el radioaktív izotópokat gyártani. Az azóta eltelt időben Magyarország legfontosabb radioizotóp alkalmazásokkal kapcsolatos kutató, fejlesztő és gyártó központjává vált. 1993-tól az anyaintézményből a radiogyógyszer, immunoassay, molekuláris biológia és sugártechnika szakmai ágak mint Izotóp Intézet Kft. működnek tovább. A látogatást személyesen Lakatos Mihály ügyvezető igazgató úr fogja megtartani és bemutatni az intézményt.

Helyszín: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.
Időpont: szeptember 27. 9:00
Figyelem! Fontos, hogy legyen érvényes személyigazolvány nálatok a gyárlátogatás során, ezt ellenőrizni fogjuk!

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.KRIO Intézet Zrt.

10/11
Az érdeklődők megtekinthetik a Berlini Parkot, tehát a néhai Gyógyszerkutató Intézet telephelyét. Ide azért is érdemes látogatást tenni, hiszen számos biotechnológiai cég laborja helyeződött mostanában a telephelyre, amelyekből az érdeklődők most megtekinthetik az őssejt laboratóriumot, valamint a tárolóhelyet.

Helyszín: 1026 Budapest, Kelemen László u. 12.
Időpont: szeptember 27. 9:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Mikropakk Kft.

3/15
A cég fő tevékenysége a csomagolástechnika, ahol egyedi fröccsöntött csomagolástechnikai megoldásokat kínáló gyártójaként szolgálják ki a gyógyszer-, élelmiszer-, építőipart, valamint a kozmetikai, orvosi, és elektronikai iparágakat.

Helyszín: 1106 Budapest, Jászberényi út 82.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Figyelem! A gyárlátogatás minimum 8 fő esetén indul.

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.MTA Központi Fizikai Kutatóintézet

3/20
A látogatás során a résztvevők meghallgathatnak egy előadást a cégről, ezt követően több laboratórium megtekintésére is lehetőség nyílik. A laboratóriumok érdekesek lehetnek mind a vegyész-, bio-, és környezetmérnök hallgatók számára is.

Helyszín: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.
Időpont: szeptember 27. 9:30
Figyelem! Fontos, hogy legyen érvényes személyigazolvány nálatok a gyárlátogatás során, ezt ellenőrizni fogjuk!

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Oncompass Medicine Hungary Kft.

10/14
A Precíziós Onkológiai Programban a személyre szabott onkológiai ellátás lehetőségeit mutatjuk be a daganatos betegek számára. A látogatás során alkalmad lesz jobban megismerni ezeket a nagyszerű szervezéssel előállított anyagokat, Szakkollégiumi Napok!


Helyszín: 1078 Budapest, István st 2.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Országos Onkológiai Intézet

19/19
Az Országos Onkológiai Intézetben a kutatási témák jelentős része alkalmazott klinikai kutatás, melynek eredményei folyamatosan beépülnek az Intézet megelőzési és gyógyítási tevékenységébe. A látogatóknak lehetősége nyílik betekinteni az itt folyó munkába miközben megnézik az intézményben működő laboratóriumokat.

Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.PEMÜ Műanyagipari Zrt.

3/19
A magyar műanyagfeldolgozásban egyedülálló módon a technológiai sokszínűség jellemzi a vállalkozást, amely foglalkozik fröccsöntési, poliuretán habosítási, extrudálási technológiával, valamint speciális műszaki műanyagok feldolgozásával is.

Helyszín: 2083 Solymár, Trestyánszky Ödön utca 89.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Richter Gedeon Nyrt.

24/24
A magyar irányítású Richter tevékenysége vertikálisan integrált: gyógyszergyártással, kutatás-fejlesztéssel, kereskedelemmel, valamint marketinggel foglalkozik. A cég küldetése, hogy az egészség megőrzését és az életminőség javítását szolgálja, többek között olyan magas hozzáadott értékű, originális és bioszimiláris termékek piacra vitelével, melyeknek a fejlesztésében és előállításában speciális tudása van.

Helyszín: 1103 Budapest, Gyömrői út 19–21.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Törley Pezsgő Manufaktúra és Látogatóközpont

11/14
A program során a látogatók betekintést nyerhetnek a Törley Pezsgő Manufaktúra és Látogatóközpont épületébe, valamint egy pincelátogatáson is részt vehetnek.

Helyszín: 1221 Budapest, Anna utca 7.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Figyelem! A látogatás 2600 Ft/fő, mivel lehetőség lesz pezsgőkostolóra is.

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.Zwack Unicum Nyrt.

9/14
A résztvevők megtekinthetik a Zwack Unicum Nyrt. látogatóközpontját, mindemellett egy előadást is meghallgathatnak, amelyet a cég Kereskedelmi és export igazgatója, valamint a Látogatóközpont vezetője fognak megtartani.

Helyszín: 1095 Budapest, Soroksári út 26.
Időpont: szeptember 27. 10:00

Jelentkezési időszak lezárult

Hozzájárulok adataim kezeléséhez a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium Adatkezelési szabályzatának megfelelően és elfogadom a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén érvényes járványügyi szabályokat.